top of page
Set Table
IMG_9172.JPG
ΗΟRECA – GASTRONOMIA EXPO 2023

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου διοργανώνει την 21η HORECA - Gastronomia Expo 2023, την μεγαλύτερη επαγγελματική Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία, σε συνεργασία με την ΙΜΗ.

Η HORECA - Gastronomia Expo 2023 αποτελεί την μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.
 

Η HORECA-Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995, κάθε δύο χρόνια, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες της ξενοδοχειακής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και δη τον τομέα της μαζικής εστίασης.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.ά.
 

Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, όπως και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, προβάλλοντας τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό του ενδιαφέροντός τους. Από την πλευρά τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.
 

253034803_1506565573055097_8307674541471222845_n - Copy.jpg
IMG_9264.JPG

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώραs μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

 

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στους επαγγελματίες του χώρου και όχι μόνο.

bottom of page