top of page

Διοργανωτής

HORECA sindesmos arximagirwn LOGO.png

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Σ.Α.Κ.) είναι ένας επαγγελματικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπό έχει να ενώσει σεφ και μάγειρες από ολόκληρη την Κύπρο σε μια από κοινού αφοσίωση στην επαγγελματική αριστεία. Ως οργανισμός, ο Σ.Α.Κ. αντιπροσωπεύει μια ενιαία φωνή σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική μαγειρική.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου ιδρύθηκε το 1994. Έγινε πλήρες μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (WACS) το 1996 κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ. Το 2001 συστάθηκε η πρώτη εθνική ομάδα μαγειρικής με στόχο την εκπροσώπηση του Συνδέσμου σε όλα τα σημαντικά διεθνή γαστρονομικά φεστιβάλ μαγειρικής. Οι στόχοι του Συνδέσμου επιτυγχάνονται με τη συνεχή εκπαίδευση και τη συνεχή ανέλιξη των μελών του. Βασικοί στόχοι είναι να διατηρήσει και να εμπλουτίσει τα γευστικά πρότυπα της κυπριακής κουζίνας, να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποιότητας των μελών που εξασκούν το γαστρονομικό επάγγελμα στην Κύπρο, ενώ παράλληλα εξυπηρετείται και ο στόχος προώθησης της Κυπριακής Κουζίνας στο εξωτερικό.

 

Βασικός στόχος του Σ.Α.Κ. αποτελεί και η επάξια εκπροσώπηση της Κύπρου σε όλα τα διεθνή Συνέδρια και φεστιβάλ Γαστρονομίας. Ο Σύνδεσμος διοικείται από το ενδεκαμελές εκλελεγμένο διοικητικό συμβούλιο που συντίθεται κάθε δύο χρόνια σε τακτή Γενική Συνέλευση. Η θέση του διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου διορίζεται από το Δ.Σ. κάθε τέσσερα χρόνια. Μέλη του Σ.Α.Κ, με βάση το καταστατικό, μπορούν να γίνουν όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και εκπαιδευτές που εργάζονται στην ευρύτερη επισιτιστική βιομηχανία (ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες επισιτισμού, σχολές κ.α.). Μέλη του Σ.Α.Κ. μπορούν επίσης να γίνουν οργανωμένα σύνολα ή εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

 

Ο Σ.Α.Κ. συμβάλλει ενεργά όχι μόνο στα δρώμενα της μαγειρικής στην Κύπρο, αλλά και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση του νησιού Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς και άτομα, αναλαμβάνει τη διοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η IMH είναι ένας κορυφαίος οργανισμός Εταιρικών Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Αναπτύξαμε και διαχειριζόμαστε μερικά από τα πιο σημαντικά και γνωστά brands στους τομείς των Συνεδρίων, Εκδηλώσεων και Μέσων Ενημέρωσης. Βrands που εμπνέουν, συνδέουν, ενημερώνουν, ψυχαγωγούν και δημιουργούν πλατφόρμες για τις επιχειρήσεις, ώστε να συνεργαστούν και να προσεγγίσουν το κοινό - στόχο τους. Η IMH έχει μια πλούσια ετήσια ατζέντα εταιρικών εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει πάνω από 200 συνέδρια, επιχειρηματικά φόρουμ, εκθέσεις, επενδυτικά summits, εκδηλώσεις για πελάτες και τελετές απονομής επιχειρηματικών βραβείων, τις οποίες διοργανώνει στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες στελέχη κάθε χρόνο, αποτελώντας τις μεγαλύτερες πλατφόρμες επιχειρηματικής και επαγγελματικής δικτύωσης στην Κύπρο. Το Τμήμα Business Media της ΙΜΗ εκδίδει τα δύο πιο δημοφιλή μηνιαία επιχειρηματικά περιοδικά στην Κύπρο - το ελληνόγλωσσο IN Business και το αγγλόγλωσσο GOLD - τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη κι επιχειρηματίες. Η IMH διαχειρίζεται επίσης το IN Business Portal και Daily Newsletter και το CBN (Cyprus Business News) Portal και Daily Newsletter - τα οποία παρέχουν στα στελέχη καθημερινά νέα και ενημέρωση για το τοπικό επιχειρηματικό και οικονομικό τοπίο, στα Ελληνικά και Αγγλικά, αντίστοιχα. Το τμήμα Consumer Media της ΙΜΗ διαχειρίζεται τον REPORTER, μία από τις πιο δημοφιλείς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της χώρας, καθώς και τον SUPER FM, τον υπ’ αριθμόν 1 ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο. Η IMH συμμετέχει σε έργα και προγράμματα της Κυπριακής Κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών. Μέσω των υπηρεσιών της, η εταιρεία προσφέρει σε επιχειρήσεις και στελέχη την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις τους, να διευρύνουν το επιχειρηματικό τους δίκτυό, να βρουν νέους πελάτες και συνεργάτες, να προσεγγίσουν νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης. Η αποστολή της αυτή, την καθιστά πολύτιμο συνεργάτη για εταιρείες και οργανισμούς που επιδιώκουν την εξέλιξη και την επιτυχή παρουσία στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά

 

www.imhbusiness.com

Συντονιστής

400X400 LOGO IMH WHITE.png

Επίσημος Κατασκευαστής Έκθεσης

Display Art HORECA LOGO.png

Η Εταιρεία Display Art ltd ιδρύθηκε το 1982 έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της μελέτης και κατασκευής εκθεσιακών περιπτέρων, στην διακόσμηση-εξοπλισμό και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων-καταστημάτων. 
Το 2001, η Display Art εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξίων Κύπρου και στα πλαίσια της αναπτυξιακής της πορείας εξαγόρασε τις εταιρείες D+M Décor Systems ltd, P.A. Karaolis Interexpo και την εταιρεία Α. Καραμαλλάκης & Υιοί που ειδικεύεται στις ψηφιακές εκτυπώσεις. 
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις εμβαδού 6500 τετραγωνικών μέτρων στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου. Έχει αυτονομία σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών που προσφέρει και διακρίνεται για την ποιότητα και τη συνέπεια στα διάφορα έργα που αναλαμβάνει. Διαθέτει πλήρως μηχανογραφημένο τεχνικό και σχεδιαστικό τμήμα, υπερσύγχρονο ξυλουργείο με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, τμήμα μεταλλικών κατασκευών, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κ.λπ. 
Εφαρμόζει μοντέρνες και καινοτόμες τεχνικές στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών και εγκαταστάσεων, τις ψηφιακές εκτυπώσεις, στο σχεδιασμό και εξοπλισμό καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων κ.λπ.
Η Display Art μετά από 41 χρόνια συνεχούς ανέλιξης, προόδου και πολυδιάστατης δραστηριότητας, προσφέρει σήμερα στην πολυπληθή πελατεία της ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών όπως:
1. Διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων.
2. Σχεδιασμό και κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων.
3. Παραγωγές και εφαρμογές πολυμέσων.
4. Ψηφιακές εκτυπώσεις.
5. Σχεδιασμό και εξοπλισμό καταστημάτων.
6. Ενοικιάσεις Τεντών ( Marquee Tents ).
7. Ενοικιάσεις επίπλων και εξοπλισμού.

bottom of page